sabato 16 dicembre 2017

Huishoudtrap 4 treden

Non è possibile visualizzare una descrizione perché il sito non lo consente. Vergelijk 110 klus artikelen van de beste merken, o. In elk huishouden mag een goede huishoudtrap natuurlijk niet ontbreken. De Steddy is een lichtgewicht trap die bij uitstek. Deze huishoudtrap van aluminium heeft een.


Stabiele ladder kopen met extra grote treden ?

Huishoudtrap 4 treden
Brede, diepe aluminium treden met anti-slip ribbels. En die slingers voor die verjaardag hangen nog sneller als je een 8- treden Altrax huishoudtrap tot je beschikking hebt. Stevige constructie en voorzien van emmerhaak. Bij KARWEI vind je huishoudtrappen in verschillende werkhoogtes en met een verschillend aantal treden. Prijzen en winkels vergelijken voor de Gamma huishoudtrap 4 treden ladder. De Gamma huishoudtrap 4 treden is al verkrijgbaar voor € 39,90 via VERGE. Even iets pakken van de bovenste plank?


Met dit handige houten keukentrapje van Timzowood Living kan je overal bij.

Huishoudtrap 4 treden
En niet alleen in de keuken komt deze mooie. Op zoek naar een huishoudtrap voor de simpele klusjes? De aluminium Twin Deck huishoudtrap heeft 4 treden en een hoogte van 160 cm. De trap kan een maximale belasting aan van 150 kg en heeft een dubbel sta-vlak voor meer. Lichtgewicht ALUMINIUM huishoudtrap voor gebruik in en rondom de woning. Met groot bordes, hoge kniebeugel en afgeronde treden.


Voorzien van anti-slip voetjes. De slimste huishoudtrap met extra brede trede en bordes. Daarmee sta je stevig en veilig. Perfect voor elke klus in huis.


De beste huishoudtrap is natuurlijk een model of merk dat duurzaam gemonteerd is, licht genoeg is om makkelijk te verplaatsen, zeer stabiel staat en daarnaast een. Verkrijgbaar van 3 tot 8 treden ;. Heb je wel eens dat je ergens niet bij komt? Ruim keuze uit huishoudtrappen en. Aluminium lichtgewicht huishoudtrap. Design huishoudtrap met 4 treden uit hoogwaardig aluminium, uiterst veilig door geïntegreerde rubberen Antislip groeven.


Koop nu en betaal pas over 14 dagen!

Huishoudtrap 4 treden
Deze Sencys huishoudtrap in aluminium beschikt over 4 treden. De hoge steunbeugel biedt extra veiligheid. Geschikt voor alle types knutselwerken. Waar je ook moet zijn, hoe hoog je ook moet reiken, deze handige trappen brengen je op het gewenste niveau.


Huishoud trap 4 treden € 17,50 Breda, NB.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.